Contact

Benedenkerkstraat 57A

5165 CA  Waspik

Gemeente Waalwijk


Mobiel: +31 6 48 34 41 21


KvK: 20098552


Internet: www.stoutprojecten.nl

E-mail: info@stoutprojecten.nl

STOUTprojecten

  zicht op vastgoed

Onze opdrachtgevers

Gemeente Vijfheerenlanden - Dierenbescherming NL te Den Haag - Van der Looy Projectmanagement BV te Weert - Gemeente Heusden - Plan & Project BV te ‘s-Hertogenbosch - Antea Group BV te Oosterhout - VP&A Groep te Oosterhout - Bocon Bouwsupport BV te Tilburg - Woningbouwvereniging Vieya te Dongen - Seinpost Adviesbureau BV te Waalwijk

Onze partners

Instituut voor Vastgoedmanagement BV te Utrecht, Stout Architectuur en Bouwadvies te Alblasserdam

11-2016 / Stout Projecten betrokken bij de revitalisering van een monumentale boerderij te Mijnsheerenland.

09-2016 / Stout Projecten betrokken bij een bijzondere renovatie van een woonhuis te Bennekom.

05-2016 / Aanvankelijk werd 1 januari 2018 als ingangsdatum aangehouden. Op 25 mei 2016 informeerde de minister de Tweede Kamer dat er voor het wetgevingsproces meer tijd nodig is. Nieuw moment is op z’n vroegst nu voorjaar 2019 zijn.

30-10-2015 / Oplevering dierenasiel te Spijkenisse (gemeente Nissewaard). Met een voorbereidingstijd van 4 maanden en een krappe bouwtijd van 8 maanden is het ons gelukt om binnen een jaar een geheel nieuw dierenasiel te realiseren. Daarnaast, en ook zeker niet onbelangrijk, zijn wij binnen het vastgestelde budget gebleven.

Meer info..

22-10-2015 / Het bijna gereed zijnde nieuwe asiel in Spijkenisse is gebruikt als decor voor de levering van zonnepanelen en circa 30 elektrische auto’s door de Postcode Loterij aan de landelijke Dierenbescherming. Frank Dales, directeur van de Dierenbescherming, nam het cadeau in ontvangst.

26-05-2015 / Van der Looy Projektmanagement BV uit Weert failliet verklaard. Curator mr. E.J.M. Stals.

Meer info..

07-2015 / Sjon Stout van Stout Projecten krijgt interim klus als locatiemanager Mountain Network vestiging Ardennen. Een niet alledaagse klus, maar daarentegen niet minder bijzonder.

01-08-2014 / Stout Projecten heeft opdracht gekregen om een tweetal nieuwbouw projecten te begeleiden voor de Dierenbescherming, regio Zuidwest. Het betreft een nieuw dierenasiel te Spijkenisse en een groot dierenopvangcentrum (DBC) te Rotterdam.

Meer over de Dierenbescherming..We houden u graag op de hoogte.
Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn.

© Stout Projecten / 2021

01-2017 / Stout Projecten gaat de nieuwbouw begeleiden van een tweetal nieuwe scholen in de gemeente Zederik. Het betreft een Brede school in Ameide en een Brede school in Leerbroek. Het architectenbureau RoosRos in Oud-Beijerland realiseert het ontwerp. De nieuwbouw van een Brede school in Leerbroek bevindt zich nog in de onderzoeksfase.