Contact

Benedenkerkstraat 57A

5165 CA  Waspik

Gemeente Waalwijk


Mobiel: +31 6 48 34 41 21


KvK: 20098552


Internet: www.stoutprojecten.nl

E-mail: info@stoutprojecten.nl

STOUTprojecten

  zicht op vastgoed

Onze opdrachtgevers

Gemeente Vijfheerenlanden - Dierenbescherming NL te Den Haag - Van der Looy Projectmanagement BV te Weert - Gemeente Heusden - Plan & Project BV te ‘s-Hertogenbosch - Antea Group BV te Oosterhout - VP&A Groep te Oosterhout - Bocon Bouwsupport BV te Tilburg - Woningbouwvereniging Vieya te Dongen - Seinpost Adviesbureau BV te Waalwijk

Onze partners

Instituut voor Vastgoedmanagement BV te Utrecht, Stout Architectuur en Bouwadvies te Alblasserdam

Als architectenzoon leek mijn toekomst al vroeg bepaald, immers het architectenbloed kroop ook in mij. Na mijn studies aan de MTS, HTS en Academie van Bouwkunst lagen mijn eerste werkervaringen in de architectuur.

Eind 1999 heb ik een functie aanvaard als projectontwikkelaar bij Van Roey Projectontwikkeling BV te 's-Hertogenbosch, de overstap van van architectuur naar de projectontwikkeling was hiermee een feit.

Eenmaal in de functie van adjunct-directeur heb ik begin 2007 de overstap gemaakt naar VAN DER LOOY Projektmanagement BV te Weert, met als uitdaging de opstart van een nevenvestiging te Rotterdam.

De steeds sterker wordende wens naar het zelfstandig ondernemerschap leidde in juli 2008 tot de start van Stout Projecten.

Anderen over mij

Fenny de Graaf (voormalig directeur Woonvisie Ridderkerk):

"Beste Sjon, Ik bewaar goede herinneringen aan onze samenwerking in Ridderkerk waar jij wethouder Ruimte en Wonen was. Jij had een niet ambtelijke, oplossingsgerichte aanpak en je visie op bouwen en wonen was helder. De prestatie afspraken met Woonvisie zijn tot stand gekomen in jouw tijd en jij dacht actief en creatief mee in een aantal lastige dossiers. Je was altijd toegankelijk en open. Kortom ik bewaar prima herinneringen aan onze samenwerking".

Henk Klaucke (Algemeen Directeur Gemeente Ridderkerk):

"Sjon heb ik ervaren als een zeer creatief en doortastend persoon. Iemand voor wie 'out of the box denken' een tweede natuur is. Sjon staat altijd open voor een gesprek waarbij duidelijk is waar hij staat en waar hij naar toe wil, deze duidelijkheid heb ik als prettig ervaren. Dank je wel voor de samenwerking."

Marten Japenga (fractievoorzitter CU Ridderkerk):

"Vanaf de eerste dag heb ik een uitstekend contact gehad met Sjon. Alhoewel ik van de oppositie was kon ik laagdrempelig en met het oog op het algemeen belang bij Sjon terecht. Sjon ging het om de zaak en niet om politieke spelletjes. En dan is het goed samenwerken!"

Twan Theelen (Algemeen directeur S&W):

"Ik heb Sjon Stout leren kennen als een creatieve doortastend persoon met het juiste gevoel van verhoudingen. Als wethouder was hij oplossingsgericht, transparant en helder met oog voor het detail. Breed georiënteerd op het maatschappelijk vlak."

Gerold Vereijken (hoofd ontwikkeling CRA):

“Ik heb Sjon leren kennen als een prettige doortastende collega, die weet waar hij het over heeft. Naast zijn gedegen vakkennis is Sjon een uitermate prettige collega die altijd met raad en daad klaar staat. We hebben een prettige samenwerking gehad die helaas al weer een tijdje voorbij is!"

Henk Dokter (wethouder Ridderkerk):

"Ik heb veel bewondering voor Sjon, hoe hij als vakinhoudelijk deskundige zo snel ook de bestuurlijke kant zich zelf eigen heeft gemaakt. Kwam zelf met initiatieven maar stond ook open voor adviezen, Het is goed om in bestuursorganen ook deskundige te hebben die nog steeds willen vernieuwen en open staan voor samenwerking en resultaat."

Petra van Nes (raadslid gemeente Ridderkerk):

"Stout is een zeer deskundig en creatief persoon met veel gevoel voor mens en omgeving. Durft moeilijke beslissingen te nemen, en kan, indien dat nodig is, besluiten terug draaien en opnieuw bekijken. Sjon is zeer collegiaal op, en kan oplossingsgericht denken."

Ger Houben (Sr. Ontwikkelaar NS Vastgoed):

"Sjon Stout is een zeer betrokken, enthousiaste collega die voor het maximale resultaat gaat. Sjon heeft veel ervaring met gebeids- en projectontwikkeling en alles wat hiermee samenhangt."

In alles wat wij doen, streven wij naar de hoogst mogelijke
kwaliteit en een goede communicatie


Wij staan bekend om een creatieve en transparante aanpak

© Stout Projecten / 2021