Contact

Benedenkerkstraat 57A

5165 CA  Waspik

Gemeente Waalwijk


Mobiel: +31 6 48 34 41 21


KvK: 20098552


Internet: www.stoutprojecten.nl

E-mail: info@stoutprojecten.nl

STOUTprojecten

  zicht op vastgoed

Onze opdrachtgevers

Gemeente Vijfheerenlanden - Dierenbescherming NL te Den Haag - Van der Looy Projectmanagement BV te Weert - Gemeente Heusden - Plan & Project BV te ‘s-Hertogenbosch - Antea Group BV te Oosterhout - VP&A Groep te Oosterhout - Bocon Bouwsupport BV te Tilburg - Woningbouwvereniging Vieya te Dongen - Seinpost Adviesbureau BV te Waalwijk

Onze partners

Instituut voor Vastgoedmanagement BV te Utrecht, Stout Architectuur en Bouwadvies te Alblasserdam

© Stout Projecten / 2021

In opdracht van de Dierenbescherming (regio Zuid-west) heeft Stout Projecten het bouw- en projectmanagement uitgevoerd van een tweetal nieuwbouw projecten.

Het dierenasiel in Spijkenisse is inmiddels opgeleverd en biedt plaats aan circa 55 honden en 70 katten. Het asiel heeft een oppervlakte van circa 1.500 m2.

In één jaar tijd is de (uitgebreide) RO-procedure doorlopen, in bouwteamverband de plannen verder uitgewerkt en de nieuwbouw daadwerkelijk gerealiseerd. Daarnaast is het ons gelukt om binnen het gestelde budget te blijven.

Het dierenasiel in Spijkenisse zal model staan voor de nieuwbouw van het dierenbeschermings-centrum te Rotterdam.

Meer info..

Mountain Network heeft meerdere klim- en outdoorcentra in Nederland, België en Oostenrijk. Sjon Stout is gevraagd om vanuit Stout Projecten en op locatie het locatiemanagement te voeren van de locatie Ardennen nabij Dinant.

Veel aandacht is besteed aan stagebegeleiding, innovatie, bedrijfsvoering, klantvriendelijkheid en in- en externe communicatie.

Meer info..

In opdracht van Van der Looy Projectmanagement BV te Weert heb ik met veel plezier als projectmanager gewerkt aan de revitalisering van het bestaande centrum van IJsselmonde tot een bruisend nieuw hart.

Naast de uitbreiding van het bestaande winkelcentrum Keizerswaard omvat het plan een nieuw stadsdeelkantoor voor de (toenmalige) deelgemeente IJsselmonde, een cultuurcentrum, biliotheek, circa 400 woningen, bedrijfsruimte en de uitbreiding van de bestaande parkeervoorzieningen.

Een nieuw plein zal naast de functie als ontmoetingsplaats de weekmarkt huisvesten.

Inmiddels is de eerste fase gerealiseerd en zijn de plannen voor de 2e fase uitgewerkt.

Meer info..

Lloydpier te Rotterdam is een grootschalige ontwikkeling van Van der Looy Project-management BV te Weert.

Waar vroeger passagiersschepen aanmeerde verrijzen circa 700 woningen, 5.000 m2 bedrijfsruimte en bijbehorende parkeervoorzieningen.

Stout Projecten heeft voor Van der Looy Projectmanagement BV te Weert het projectmanagement uitgevoerd.

Meer info..

In opdracht van VP&A te Oosterhout hebben wij een onderzoek verricht naar de mogelijkheden tot revitalisering van winkelcentrum Slotplein in Capelle a/d IJssel.

Het KVL-terrein in Oisterwijk veranderd komende jaren in een bijzonder woon- en werkgebied.

In opdracht van Plan & Project te Oosterhout heeft Stout Projecten ondersteuning geleverd ten aanzien van de grond- en opstalexploitaties, stedenbouwkundige alternatieven en risico analyses.

Meer info..

Al langere tijd had gemeente Heusden plannen om het huidige centrum in Vlijmen te revitaliseren tot een aangenaam winkel- en woongebied. Eerdere samenwerking met marktpartijen liepen stuk.

Eind 2008 is besloten tot een aanbesteding met een concurentiegerichte dialoog, waarbij actief met betrokken partijen werd gezocht naar kansen en mogelijkheden.

In opdracht van de gemeente Heusden heeft Stout Projecten succesvol met marktpartijen onderhandeld en is begin 2012 met Heijmans Vastgoed NV een overeenkomst getekend tot realisering van een nieuw centrum.

Op het plein komt een markant gebouw met daarin een nieuwe supermarkt en meerdere winkels.

Verder kent het plan 45 woningen en een parkeergarage voor circa 200 auto’s.

Meer info..

Onderstaand een gelimiteerde opgave van de door ons uitgevoerde projecten en/of diensten. Voor nadere informatie kunt u ons altijd bellen.

In opdracht van de gemeente Vijf Heerenlanden (VHL) heeft Stout Projecten meerdere nieuwbouw scholen begeleid.

Het betreft de bouw van een Brede school in Ameide, een nieuwe basisschool in Leerbroek en twee scholen in Hoef en Haag (Vianen).


Bel gerust voor meer informatie over onze projecten

en/of werkzaamheden